Inscripció La Molina Nit Pirineu VK® 2023

La Molina Nit Pirineu KV® 2023 disposa de 200 places obertes i el preu de la inscripció és de 28,93€ + 21% IVA.

El preu de la inscripció inclou:

 • Dret a participar a l’edició 2023 de La Molina Nit Pirineu KV®.
 • Samarreta tècnica commemorativa exclusiva Salomon Ultra Pirineu® 2023.
 • Assegurança de responsabilitat civil dels participants.
 • Marcatge del recorregut.
 • Dorsal amb xip incorporat.
 • Cronometratge amb plataforma de seguiment en directe Livetrail per amics, familiars i acompanyants.
 • Coordinació centralitzada d’emergències (CECOR).
 • Accés a l’app “LiveRun” per tots els corredors amb sistema de SOS per emergències.
 • Equip mèdic propi amb capacitat d’assistència en carrera equipats amb vehicles de suport vital avançat, ambulàncies 4x4 i clíniques mòbils.
 • Botifarrada al Niu de l'Àliga (zona d'arribada)
 • Servei de guarda-roba (inclou transport de la bossa al Niu de l'Àliga - zona d'arribada)
 • Medalla finisher.
 • Diploma finisher.
 • Trofeus pels tres primers/es de cada categoria d’edat.
 • Reportatge fotogràfic gratuït.
 • Descens en telecabina (des del Niu de l'Àliga - zona d'arribada)
 • Pàrquing gratuït.

Les inscripcions seran directes i els inscrits apareixeran a la llista de participants un cop es faci correctament el pagament.

NOTA: La organització no enviarà a domicili els articles que els participants no hagin recollit durant la cursa en els llocs i horaris estipulats al programa tals com samarretes, medalles, trofeus, etc.

L’Organització es reserva el dret a ampliar o reduir el nombre de places a cobrir per motius de seguretat o per altres motius que puguin afectar el bon desenvolupament de l’esdeveniment.

 • Totes les inscripcions per La Molina Nit Pirineu KV® seran realitzades exclusivament per Internet a través de la web oficial www.ultrapirineu.com 
 • NO s’accepta cap altre tipus de pagament que no sigui la targeta bancària. Les transferències bancàries o el pagament en metàl·lic NO seran acceptats.
 • NO serà necessari que la targeta estigui a nom del corredor/a.
 • ES MOLT IMPORTANT que un cop realitzada la inscripció el corredor/a comprovi que ha quedat registrat correctament a traves del buscador de la llista de participants.
 • Paral·lelament el participant també ha de rebre un correu de confirmació amb les dades de la seva compra.

Per assegurar la correcta recepció dels correus electrònics de l’Organització i evitar que siguin bloquejats o eliminats per l’antispam del servidor de correu, cada inscrit haurà d’afegir les següents direccions a la seva llista de contactes:

Tota la informació sobre les inscripcions, baixes i garantia de cancel·lació de La Molina Nit Pirineu KV® 2023 es pot trobar detalladament a l’article 2 del reglament.

La inscripció a La Molina Nit Pirineu KV® 2023 implica l’acceptació del reglament.

*

No tens l'edat suficient per participar

*
*
*

Enguany es la teva primera inscripció, si aquesta informació no és correcte pots contactar amb nosaltres a <a href="m&#x61;&#105;lt&#x6f;:r&#x65;g&#105;&#115;tra&#x74;&#105;&#x6f;&#x6e;&#64;u&#108;t&#114;&#97;&#112;&#x69;ri&#110;e&#117;&#46;co&#x6d;">registration@ultrapirineu.com</a>

Ja has participat en <span id='num_part'></span> edicions anteriors. Si aquesta dada no és correcte pots contactar amb nosaltres a <a href="&#109;a&#105;&#108;&#x74;&#x6f;&#x3a;&#x72;e&#103;is&#116;rat&#x69;o&#x6e;&#x40;&#x75;&#x6c;tr&#x61;p&#105;r&#105;&#x6e;&#101;&#x75;&#x2e;c&#x6f;&#x6d;">registration@ultrapirineu.com</a>

*
*
*
*
*
*
**
***
****
*

Si indiques que disposes d’una assegurança gestionada per alguna de les federacions o empreses privades indicades a sota, assegura’t de que inclogui l’activitat de curses de muntanya a Catalunya, i que el capital assegurat cobreixi almenys les prestacions mínimes indicades en el “Real Decreto 849/1993, de 4 de junio”, indicades a continuació:

 • Mort per accident: 6000€
 • Invalidesa permanent: 12.000€
 • Assistència sanitària: IL·LIMITADA (incloses les despeses de trasllat en helicòpter medicalitzat o per mitjans terrestres)

Per més detalls podeu consultar aquí

Serà requisit imprescindible mostrar aquesta targeta d'assegurança esportiva durant l'entrega de dorsals per poder participar

*
Home Dona
*
*
Si Possiblement Si No Possiblement No
*
 • * Camps obligatoris
 • ** Telèfon per que et contacti l'organització en cas de necessitat
 • *** Telèfon mòbil que es durà a la cursa
 • **** L'organització et contactarà preferentment per mail, assegura't de que és correcte

En cas d'emergència

Persona que contactarem en cas d’emergència durant la cursa.

*
*
*
*

Garantia de cancel·lació

Vull contractar la garantia de cancel·lació (5€)

<p>Aquesta garantia habilita al corredor a rebre la devolució del 90% de la inscripció en els següents casos:</p> <ul><li><strong>Fins l'1 de juny:</strong> Sense causa justificada.</li> <li><strong>Entre l'1 de juny i el 17 d'agost:</strong> Només es faran devolucions en casos de lesió o malaltia que impossibiliti la participació el dia de la cursa. Cal presentar JUSTIFICANT mèdic.</li> <li><strong>A partir del 19 d'agost:</strong> No es farà cap tipus de devolució.</li></ul> <p>Un cop gestionada la cancel•lació a registration@ultrapirineu.com , la plaça passa a disposició de l'organització qui la cedirà al primer candidat de la llista d’espera.</p> <p>En cap cas aquesta garantia de cancel•lació dóna dret a escollir al substitut, independentment de si la inscripció és individual o en grup. </p> <p>ELS CANVIS DE DORSAL NO ESTAN PERMESOS SOTA CAP CONCEPTE</p>

No vull contractar la garantia de cancel·lació

<p>Aquesta opció implica que en cas de baixa se’m retornarà el 50% de l’import de la inscripció NOMÉS per causa mèdica que m’incapaciti de realitzar la prova en la data estipulada per la Salomon Ultra Pirineu 100K®.</p> <p>Només s’admetran baixes fins l’1 de Juny i caldrà demostrar la incapacitat mitjançant justificant mèdic.</p> <p>Un cop gestionada la cancel•lació, la plaça passa a disposició de l'organització qui la cedirà al primer candidat de la llista d’espera.</p> <p>ELS CANVIS DE DORSAL NO ESTAN PERMESOS SOTA CAP CONCEPTE</p>
Consultar l'article 2.4 del Reglament

Aportació al parc natural

Vull fer una aportació al parc natural del Cadí Moixeró per col•laborar en accions de millora i recuperació de fauna autòctona.

0€ 3€ 6€ 12€ 15€ 20€

He llegit, entenc i accepto la política de privacitat.

He llegit, entenc, accepto i autoritzo a l’empresa organitzadora de la Salomon Ultra Pirineu (Pangea Attitude S.L.) a que li enviï neswsletters informatives i novetats sobre les curses que organitza.

He llegit, entenc i accepto el consentiment informat.

Accepto rebre comunicacions comercials dels productes i serveis relacionats amb la marca SALOMON. Més informació AQUÍ sobre el tractament de dades.

He llegit, entenc i accepto el reglament


<p>En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades personals passaran a formar part d’un fitxer anomenat “esdeveniments esportius”, titularitat de l’entitat Pangea Attitude SL, ubicat al c/Francisco Giner, 11, Entl. 1º, 08012 de Barcelona; amb la finalitat de gestionar l’organització, realització i difusió dels esdeveniments esportius, la publicació de les classificacions, així com la seguretat dels seus participants. Els destinataris d’aquestes dades són la pròpia entitat Pangea Attitude SL i la International Skyrunning Federation per la gestió de les classificacions.</p> <p>Vostè és el responsable de la veracitat i correcció de les dades que ens lliura i té la facultat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades en l’àmbit reconegut per la Llei Orgànica 15/99 de 13 de desembre.</p> <p>Per a exercir-los, haurà de dirigir-se per escrit a <strong>Pangea Attitude SL</strong>, c/Francisco Giner, 11, Entl. 1º, 08012 de Barcelona, o si ho prefereix a l’adreça <a href="&#109;a&#x69;&#108;&#x74;o&#x3a;&#x69;n&#102;o&#64;p&#x61;&#110;&#103;eat&#116;i&#x74;u&#100;&#101;.&#99;&#111;&#x6d;">info@pangeattitude.com</a> <p>El fet de continuar endavant amb la inscripció comporta l’obtenció del vostre consentiment pel tractament de les seves dades de caràcter personal per les finalitats aquí previstes, així com la subscripció al nostre newsletter a través del qual serà informat sobre els diferents esdeveniments organitzats per l’entitat responsable.</p>
Top